scheiden wat nu

 

Denkt u na over scheiden?

Heeft u besloten om te gaan scheiden, bent u geconfronteerd met een partner die wil scheiden of hebben jullie samen in goed overleg besloten uit elkaar te gaan? In alle gevallen betekent dit een rollercoaster van emoties. Bijgaande foto illustreert de gevoelens op dat moment: eenzaamheid, verdriet, desoriëntatie en niet weten wat te doen of waar te beginnen.

Financiële gevolgen

Ondanks alle emoties dienen er op korte termijn veel praktische en financiële zaken geregeld te worden. Denk hierbij aan afspraken over de kinderen, partner- en kinderalimentatie, het eigen huis, het pensioen, het vermogen, eventuele schenkingen maar ook erfenissen. Goed dat er hulp nabij is!

Financieel scheidingsadvies

Ik kan u geheel ontzorgen door het traject van A t/m Z voor u te regelen, inclusief indiening echtscheidingsverzoek bij de rechtbank. Mijn tarief is daarbij ook veel voordeliger dan dat van bijvoorbeeld een scheidingsadvocaat. Het traject is persoonlijk, u bent geen nummer bij een groot kantoor. Dat zorgt voor een gerichte en op maat gesneden aanpak naar uw wensen en behoeften.

Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek

Ik nodig u van harte uit om een afspraak met mij te maken voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Uw behoeften zullen worden besproken. Vervolgens vertel ik meer over mijn werkwijze en de daarbij behorende kosten. Dit alles in een uitnodigende, discrete, betrouwbare en professionele omgeving.

Meer informatie? Neem dan contact op. Wacht niet langer en bel of mail me voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek!